ua en ru

В Луганській обл. заарештували чиновника, передавав документи бойовикам ЛНР

В Луганській обл. заарештували чиновника, передавав документи бойовикам ЛНР Фото: прокуратура

Головний спеціаліст правового відділу "зливав" інформацію про співробітників

В Станиці Луганській (Луганської обл.) заарештували чиновника районної ради, який передавав документи про співробітників військово-цивільної адміністрації та листування з правоохоронними органами бойовикам ЛНР. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Луганської області.

"Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом сприяння діяльності терористичної організації (ч. 1 ст. 258-3 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що з серпня по вересень 2015 р. головний спеціаліст відділу правового та документального забезпечення Станично-Луганської районної ради по електронній пошті передавав представнику ЛНР документи, що містять інформацію про посадових осіб Станично-Луганського військово-цивільної адміністрації та районної ради, а також матеріали листування Луганської ВГА з правоохоронними органами України.

За вказаним фактом чиновнику повідомили про підозру і слідчим суддею їй обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Наразі досудове розслідування триває.

Нагадаємо, прокуратура Луганської обл. підготувала обвинувальні акти проти 106 учасників НВФ.