ua en ru

У Луганську автомобіль місії ОБСЄ зіткнувся з тролейбусом

У Луганську автомобіль місії ОБСЄ зіткнувся з тролейбусом Фото: автомобіль місії ОБСЄ потрапив у ДТП у Луганську

У ЛНР вважають, що винен водій ОБСЄ

У Луганську сьогодні, 8 вересня, автомобіль спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зіткнувся з тролейбусом, передає сепаратистський агентство "ЛуганскИнформЦентр".

ДТП сталося на вулиці імені 50 років утворення СРСР в районі її перетину з вулицею імені газети "Луганська Правда", позашляховик місії ОБСЄ зіткнувся з тролейбусом 51-го маршруту.

Як повідомляє агентство, ДТП сталося поруч з офісом міжнародної організації ОБСЄ, проте опитати водія автомобіля співробітникам поліції" не вдалося, так як на місці не виявилося перекладача. При цьому в "МВС ЛНР" звинуватили в ДТП саме представника ОБСЄ.

"Я стояла на світлофорі, горів червоний сигнал. У другий ряд встала машина ОБСЄ. Коли загорівся зелений, я почала рух. Автомобіль різко почав повертати до себе на стоянку, повертав з лівого ряду праворуч. І сталося зіткнення. Він, фактично, "подлез" під мене. Я виконала аварійну зупинку", - цитує "ЛуганскИнформЦентр" водія тролейбуса Світлану.

За її словами, пасажири автобуса не отримали серйозних травм.

"Всі пасажири попадали, а салон був досить заповнений - адже час-пік, всі поспішали на роботу. На щастя, ніхто серйозно не постраждав", - зазначила вона.

Нагадаємо, 31 серпня у Донецькій області біля Соледара "Газель", яка перевозила 5 представників місії ОБСЄ, потрапила в ДТП.