ua en ru

У ЛНР зізналися в захопленні Савченко

У ЛНР зізналися в захопленні Савченко Фото: Надія Савченко

Савченко захопив бойовик з позивним "Комар"

Бойовик так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР) Гегам Айрапетян розповів про те, як бойовики ЛНР захопили в полон українську льотчицю Надію Савченко.

В ефірі одного з російських телеканалів з'явився сюжет, присвячений Айрапетяну.

"Рік тому Гегам Айрапетян як і всі ополченці стояв на сторожі республіки. 6 травня 2014 р. він вступив до лав ополчення. Перший бій був в Металісті. Того дня, 17 червня, луганчани розгромили батальйон" Айдар "і взяли в полон Надію Савченко, тоді вони ще не знали, що це була українська коректировщиця", - йдеться в сюжеті.

"Була взята в полон Савченко. З мого підрозділ військовослужбовець з позивним "Комар". Але ми тоді ще й не знали що це Савченко", - повідомив Айрапетян.

"Примітно, що Гегам Айрапетян у своєму інтерв'ю каже, що коли він торік прийшов на посаду начальника ППО в батальйон "Зоря", у них тоді ще не було засобів протиракетної оборони. Де ж вони потім їх взяли?, - питання риторичне. Два проколи в одному короткому інтерв'ю, це вже занадто навіть для "ополченця"", - прокоментував дане відео журналіст Роман Бурко в Facebook.

Ребята из Луганска передали, что только что по луганскому ТВ муж "министра здравоохранения ЛНР" Ларисы Айрапетян - Гегам...

Posted by Roman Burko on 3 Июль 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Савченко можуть засудити на 13 років.