ua en ru

Влітку дитячі мовні табори зможуть прийняти понад 30 тис. дітей, - Яценюк

Влітку дитячі мовні табори зможуть прийняти понад 30 тис. дітей, - Яценюк Фото: Арсеній Яценюк

Яценюк відвідав дитячий мовний табір у селі Щасливому

Влітку дитячі мовні табори працюватимуть у більш як 1700 школах для понад 30 тис. дітей по всій країні. Про це повідомив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у Facebook.

"Сьогодні відвідав дитячий мовний табір у селі Щасливому на Київщині. Тут завдяки волонтерам діти у безпосередньому спілкуванні можуть опановувати англійську. Влітку за ініціативи Міносвіти такі табори працюватимуть у більш як 1700 школах для понад 30 тисяч дітей по всій країні. Впевнений, що володіння іноземною мовою - це не тільки комунікація, а й спосіб отримувати нові знання. Це - найкращий шлях, як подолати бар'єри й кордони. Дякую волонтерам Нетелі Хенлет та Тетяні Пригоді, які навчають дітей у Щасливому. Вдячний за те, що вже сотні викладачів та студентів із різних куточків країни зголосилися взяти участь у цьому важливому проекті", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні відвідав дитячий мовний табір у селі Щасливому на Київщині. Тут завдяки волонтерам діти у безпосередньому спілк...

Posted by Арсеній Яценюк on 29 Май 2015 г.

Нагадаємо, Яценюк заявив, що володіння іноземними мовами - це найкращий шлях до того, щоб долати будь-які бар'єри та кордони.