ua en ru

Лещенко заперечив обговорення кандидатур нових міністрів на засіданні фракції БПП

Лещенко заперечив обговорення кандидатур нових міністрів на засіданні фракції БПП Фото: Сергій Лещенко

Лещенко зазначив, що існує думка, що потреби змінювати міністрів немає оскільки "все одно скоро будуть дострокові вибори"

Депутат Верховної Ради України із фракції партії "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко заперечив обговорення кандидатур нових міністрів на засіданні фракції. Про це Лещенко написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я не знаю, на якій фракції пан Кононенко обговорював прізвища Ковальчука, Рябікіна і Тодорова на посади в уряді. Але заявляю як все ще член фракції БПП - ці кандидатури на БПП не обговорювалися. Жодних рішень не виносилося", - написав він.

Також, за його словами, міжнародні інвестори, з якими нардеп зустрічався на форумі у Давосі, мають негативне ставлення "як на ці прізвища, так і на спосіб просування кандидатів у міністри".

"Ми сподівалися, що пропозиції на вакантні місця в уряді будуть краще, ніж ті особи, що є там зараз. А знову іде стара гвардія", - цитує Лещенко слова свого співрозмовника.

Окрім цього, Лещенко зазначив, що існує думка, що потреби змінювати міністрів немає оскільки "все одно скоро будуть дострокові вибори".

Нагадаємо, раніше заступник голови БПП Ігор Кононенко повідомляв, що фракція БПП може висунути заступника глави Адміністрації президента України (АПУ) Віталія Ковальчука на посаду першого віце-прем'єра в Кабінеті міністрів України, на посаду міністра охорони здоров'я обговорювалася кандидатура директора інституту серця Тодорова, а на посаду міністра інфраструктури - Рябикіна.