ua en ru

Квіташвілі підтвердив, що запропонував Кабміну кандидатуру Гур'єва на посаду голови Держлікслужби

Квіташвілі підтвердив, що запропонував Кабміну кандидатуру Гур'єва на посаду голови Держлікслужби Фото: Олександр Квіташвілі

Проведено співбесіду з 31 кандидатом

Міністр охорони здоров'я України Олександр Квіташвілі підтвердив, що запропонував Кабінету міністрів кандидатуру Сергія Гур'єва на посаду голови Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками. Про це міністр повідомив сьогодні в ході брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми оголосили відкритий набір резюме. Був, якщо я не помиляюся, 31 кандидат. Природно провести інтерв'ю з такою кількістю людей в один день було неможливо. Ми розбили групу на три частини, і я з усіма розмовляв 10-15 хвилин перші два дні. За згодою кандидатів, все це знімалося на відео, у нас є відеокадри абсолютно всіх цих інтерв'ю. Після цього я обрав шість чоловік з цієї групи великої, які були двоє з громадських організацій, два бізнесу ... і потім ще раз провів з ними співбесіди - це теж знято на відео. Я не призначаю нікого, я прийняв рішення представити пана Гур'єва Кабінету міністрів. Це рішення буде прийматися на рівні Кабінету міністрів, воно може взятися, може не взятися", - заявив Квіташвілі.

При цьому міністр також зазначив, що, на його думку, Гур'єв має найменші зв'язки з бізнес-структурами серед всіх відібраних кандидатів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що головою Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками, може стати заступник гендиректора Українського науково-практичного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Сергій Гур'єв.