ua en ru

У Кучми заявили про досягнення консенсусу на переговорах у Мінську

У Кучми заявили про досягнення консенсусу на переговорах у Мінську Фото: представник України в контактній групі Леонід Кучма

Учасники переговорів домовилися продовжити роботу

Під час сьогоднішніх переговорів контактної групи і робочих підгруп по врегулюванню ситуації в Україні досягнуто консенсусу. Про це у своєму Facebook повідомила прес-секретар члена тристоронньої контактної групи в Мінську, екс-президента України Леоніда Кучми Дарка Олефір.

За її словами, пленарне засідання учасників Тристоронньої контактної групи з представниками т. зв. ДНР і ЛНР завершилося близько 18:00 за київським часом.

"У всіх групах сторони досягли консенсусу і домовилися працювати далі", - повідомила прес-секретар Кучми.

"Як і планувалося раніше, сьогодні відбулася перша зустріч представників ОБСЄ, України і Росії в підгрупах. Так, від України представником в політичній підгрупі став Володимир Горбулін, в групі з безпеки - Євген Марчук, з економічних питань - Ігор Веремій, з гуманітарних аспектів (біженці, доставка гуманітарної допомоги, звільнення заручників, вирішення соціальних проблем) - Ірина Геращенко і Віктор Медведчук", - уточнила Олефір.

Координаторами підгруп є представники ОБСЄ, нагадала вона.

Около 18:00 по киевскому времени в Минске закончилось пленарное заседание участников Трехсторонней контактной группы с п...

Posted by Дарка Олифер on 6 Май 2015 г.

Нагадаємо, підгрупи контактної групи проведуть зустрічі 14, 19 і 22 травня.