ua en ru

У Кучми підтвердили зустріч контактної групи в Мінську 6 травня

У Кучми підтвердили зустріч контактної групи в Мінську 6 травня Фото: представник України в контактній групі Леонід Кучма

Сьогодні група зустрічалася без представників "республік"

У Мінську (Білорусь) в середу, 6 травня, відбудеться зустріч учасників Тристоронньої контактної групи з представниками так званих ДНР і ЛНР. Про це у своєму Facebook повідомила прес-секретар члена тристоронньої контактної групи в Мінську, екс-президента України Леоніда Кучми Дарка Олефір.

"6 травня в Мінську відбудеться зустріч учасників Тристоронньої контактної групи з представниками т. зв. "ДНР" і "ЛНР". Початок зустрічі - о 14:00", - повідомила Олефір.

За її словами, основне завдання зустрічі - запуск роботи підгруп щодо безпеки, політичним, економічним і гуманітарним складовим Мінського угоди. "Координаторами цих підгруп будуть представники ОБСЄ", - зазначила прес-секретар Кучми.

6 мая в Минске состоится встреча участников Трехсторонней контактной группы с представителями т.н. «ДНР» и «ЛНР». Нача...

Posted by Дарка Олифер on 5 Май 2015 г.

Зазначимо, сьогодні тристороння контактна група з врегулювання конфлікту на Донбасі проводила зустріч без представників самопроголошених республік".