ua en ru

У Криму заявили про нормалізацію ситуації з енергозабезпеченням півострова

У Криму заявили про нормалізацію ситуації з енергозабезпеченням півострова Фото: у Криму заявили про нормалізацію ситуації з енергозабезпеченням півострова

"Міністр" палива і енергетики анексованого Криму запевнила, що графіки віялових відключень споживачів витримуються

Ситуація з енергозабезпеченням анексованого Криму нормалізована, графіки віялових відключень споживачів витримуються. Про це заявила в ефірі телеканалу "Перший кримський" "міністр палива і енергетики Криму Світлана Бородуліна, передає РБК.

"Думаю, що ситуація на сьогоднішній день нормалізована. Ми навчилися працювати в НС, диспетчерська служба, РЕМ. Якщо перші дні народ, який працює в цих структурах, видавав свої бажання, то зараз ми доводимо до них ситуацію і розповідаємо, що є, щоб, виходячи з цього, вони могли максимально грамотно працювати зі своїм районом", - запевнила Бородуліна.

Раніше "голова" анексованого Криму Сергій Аксьонов заявив, що енергоміст з Краснодарського краю в Крим, ймовірно, почне роботу після 5-6 грудня.

Нагадаємо, у ніч на 22 листопада в Чаплинці Херсонської обл. стався вибух електроопор, які подають електроенергію в окупований Крим, в результаті чого півострів залишився без електропостачання.