ua en ru

У Кривому Розі в результаті стрілянини в нічному клубі постраждав чоловік

У Кривому Розі в результаті стрілянини в нічному клубі постраждав чоловік Фото: МВС

Міліція порушила справу за статтею "хуліганство"

У Кривому Розі (Дніпропетровська область) у ніч на 25 жовтня невідомі відкрили стрілянину в нічному клубі "Форсаж", в результаті чого постраждала людина. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Дніпропетровській області.

"У ході досудового слідства встановлено, що в ході конфлікту застосовувалося травматичну зброю. Є один постраждалий. В даний час проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів щодо встановлення і затримання нападників", - йдеться в повідомленні.

26 жовтня інформація за даним фактом внесено до ЄРДР, Жовтневим райвідділом міліції Криворізького МУ відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство).

Спочатку про стрілянину в нічному клубі Кривого Рогу повідомили місцеві ЗМІ. Так, видання 1kr.ua з посиланням на очевидців повідомляє, що вночі в клуб "Форсаж" забігли кілька осіб із битками та пістолетами і влаштували стрілянину. Очевидці повідомили, що в результаті стрілянини постраждали відвідувачі клубу. За даними свідків, пролунало близько 20 пострілів, на місце приїхала "швидка допомога".

Крім того, в YouTube з'явився ролик імовірно з камер зовнішнього відеоспостереження з моментом розстрілу.

Нагадаємо, раніше в Хмельницькому сталася бійка зі стріляниною за участю нардепа.