ua en ru

У Кременчуці невідомі намагалися штурмувати будівлю "Укртранснафти", - Пасішник

У Кременчуці невідомі намагалися штурмувати будівлю "Укртранснафти", - Пасішник Фото: невідомі під будівлею "Укртранснафти" в Кременчуці

На місце виїхало керівництво заводу

У Кременчуці Полтавської обл. невідомі люди штурмують станцію ЛВДС "Кременчук" "Укртранснафти". Про це повідомив виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасішник на своїй сторінці в Facebook.

"Охорона ЛВДС "Кременчук" "Укртранснафти" повідомила, що 20 невідомих чоловіків почали штурм станції. Правоохоронні органи повідомлені", - написав Пасішник.

За його словами, невідомі - це спортсмени, одягнені в спецодяг "Укртранснафти".

"Після оприлюднення інформації вони від когось отримали команду припинити захоплення станції і розпочали мітинг. Скандують: "Пасішника у відставку!", - написав виконавчий директор "Нафтогазу".

15 хвилин тому охорона ЛВДС Кременчук Укртранснафти повідомила, що 20 невідомих чоловіків розпочали штурм станціі. Правоохоронні органи поставлені до відома

Posted by Андрей Пасишник on 1 августа 2015 г.

Пасішник також зазначив, що на місце вже виїхало керівництво заводу.

У Кременчуці невідомі намагалися штурмувати будівлю "Укртранснафти", - Пасішник

Фото: неизвестные под зданием "Укртранснафты" в Кременчуге (facebook.com/andriy.pasishnik)

Нагадаємо, напередодні Кабінет міністрів України доручив Міністерству енергетики та вугільної промисловості України та НАК "Нафтогаз України" забезпечити використання технологічної нафти ПАТ "Укртранснафта", яка зберігається на потужностях ПАТ "Укртатнафта", для виробництва нафтопродуктів у встановленому порядку для потреб Збройних сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України.