ua en ru

У Красноармійську пропали електронні версії виправлені бюлетенів

У Красноармійську пропали електронні версії виправлені бюлетенів Фото: Красноармійськ

В бюлетенях була виявлена маса помилок

У ніч на 24 жовтня в Красноармійську Донецької області пропали електронні версії виправлені бюлетенів, в результаті чого члени виборчої комісії були змушені сканувати роздруковані копії, передає телекомпанія "Орбіта".

Повідомляється, що в ході нічного засідання Красноармійської міської виборчої комісії відзвітували в тому, що в текстах бюлетенів для голосування за кандидатів у депутати міської ради була виявлена і виправлена безліч помилок. На засіданні розглядалися питання вибору друкарні, знищення вже надрукованих бланків і створення контрольної комісії, яка повинна контролювати виготовлення нових бюлетенів. "А до кінця засідання виявилося, що електронні версії макетів, редагування яких пішло більше доби... зникли. Членам комісії нічого не залишалося, як відправитися сканувати роздруковані копії", - повідомляє видання.

Відзначимо, 23 жовтня ЦВК скасувала рішення Красноармійської міської виборчої комісії про реєстрацію кандидатів у депутати міськради від Оппоблока в частині реєстрації в багатомандатному виборчому окрузі трьох кандидатів, включених у виборчий список, з виключенням з виборчого списку.

Нагадаємо, раніше ЦВК скасувала рішення міськвиборчкому в Маріуполі про передруці бюлетенів.