ua en ru

Кортеж Зеленського потрапив у ДТП

Кортеж Зеленського потрапив у ДТП

В результаті ДТП з трьома автомобілями ніхто не постраждав

Сьогодні, 14 липня, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів з кортежу президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє прес-служба Управління держохорони.

Повідомляється, що мікроавтобус Volkswagen Transporter, в якому особовий склад Управління державної охорони повертався з відрядження до місця постійної дислокації у Києві, потрапив у ДТП. В результаті події жертв немає.

Зараз на місці ДТП працюють правоохоронні органи.

Уточнюється, що автомобіля Зеленського серед машин, які потрапили в ДТП, не було. Крім мікроавтобуса, у ДТП потрапили ще два автомобілі, які рухалися в попутному напрямку.

ЗМІ повідомляють, що кортеж потрапив у ДТП в Запорізькій області. Зокрема, як пише портал "Перший Запорізький", аварія сталася через недотримання правил дорожнього руху в результаті обгону колони автобусів з дітьми, що їхали на відпочинок.

"Двоє автомобілів Volkswagen Touareg врізалися в автобуси підприємства ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг", які перевозили дітей в оздоровчий табір. За попередньою інформацією обійшлося без постраждалих, а транспортні засоби отримали механічні пошкодження", - зазначає портал.

Ні в поліції, ні в Офісі президента протягом всієї неділі подію не коментували.

Фото: аварія с президентським кортежем (telegram/its_zp)

Нагадаємо, у березні 2018 року в Києві поліцейський автомобіль з кортежу, який супроводжував особа, щодо якої здійснюється державна охорона, збив пішохода.

Постраждалим виявився чоловік 1930 року народження, його доставили в лікарню. За попередньою інформацією, лікарі діагностували у потерпілого перелом ноги і струс головного мозку.