ua en ru

Корчинського звільнили з-під варти

Корчинського звільнили з-під варти Фото: Дмитро Корчинський

За словами Лозового, Інтерпол РФ намагається оскаржити те, що італійський Інтерпол визнав вимогу арештувати Корчинського політично вмотивованою

Лідера партії "Братство", українського громадського діяча Дмитра Корчинського звільнили з-під варти. Про це написав депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий на своїй сторінці у Facebook.

"Щойно розмовляв з Дмитро Корчинський. Його вже звільнили з-під варти", - написав Лозовий.

Так, за словами нардепа, затримання відбулося на вимогу російського бюро Інтерполу, але Посольство України в Італії, Консульство та українське бюро Інтерполу спрацювали на відмінно, надавши повноцінний захист своєму громадянину.

"Однак російський Інтерпол наразі намагається оскаржити те, що італійський визнав вимогу арештувати Корчинського політично вмотивованою", - додав він.

Щойно розмовляв з Дмитро Корчинський. Його вже звільнили з під-варти.Затримання відбулося на вимогу російського бюро І...

Posted by Андрій Лозовий on 28 листопад 2015 р.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Інтерпол затримав в Італії лідера партії "Братство", українського громадського діяча Дмитра Корчинського.

В березні 2014 року Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу стосовно Дмитра Корчинського за підозрою в публічних закликів до розв'язування війни і здійснення терористичної діяльності.