ua en ru

Контактна група обговорить припинення вогню на Донбасі 1 вересня

Контактна група обговорить припинення вогню на Донбасі 1 вересня

Учасники контактної групи планують виходити на зв'язок з Києва

Трехсторонная контактна група у вівторок, 1 вересня, проведе відеоконференцію з участю представників так званих "Донецької народної республіки" та "Луганської народної республіки". Про це повідомила у своєму Facebook прес-секретар представника України на переговорах Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"У вівторок, 1 вересня, відбудеться відеоконференція Тристоронньої контактної групи з участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей. Також на зв'язку будуть офіцери Спільного центру з контролю і координації", - повідомила Оліфер.

За її словами, головне завдання учасників Тристоронньої контактної групи - в режимі реального часу проконтролювати, чи дійсно виконуються взаємні зобов'язання про повне припинення вогню.

"В даний час планується, що під час цього спілкування усі учасники Тристоронньої контактної групи - Мартін Сайдик, Леонід Кучма, Азамат Кульмухаметов - будуть перебувати в Києві", - зазначила вона.

Во вторник, 1 сентября, состоится видеоконференция Трехсторонней контактной группы с участием представителей отдельных р...

Posted by Дарка Олифер on 28 августа 2015 г.

Нагадаємо, раніше контактна група на переговорах у Мінську домовилася про "стійкому" припинення вогню на Донбасі з 1 вересня.