ua en ru

Лікарчук вимагає через суд відновлення на посаді голови Митниці

Лікарчук вимагає через суд відновлення на посаді голови Митниці Фото: Костянтин Лікарчук

Попередній розгляд позову призначено на 30 листопада

Екс-заступник голови Державної фіскальної служби Костянтин Лікарчук (займався митне напрямок) вимагає через суд визнати протиправним та скасувати розпорядження Кабміну, на підставі якої він був звільнений з займаної посади 7 вересня. Крім того, позивач наполягає на поновленні на посаді.

Попередні слухання за його позовом до Кабміну і ДФС заплановані на 30 листопада в Окружному адміністративному суді Києва.

Як розповів РБК-Україна Лікарчук, він має намір просити суд розглянути справу, як можна швидше і очікує, що рішення буде прийнято протягом грудня.

"Своє звільнення вважаю абсолютно незаконним і впевнений, що при неупередженому розгляді суд мене на посаді відновить,-- заявив Лікарчук.—Всі іноземці, які будуть розглядатися, як каже Насиров, на цю посаду, повинні знати, а я буду їх про це інформувати публічно і в приватному порядку в силу своїх можливостей, що моє звільнення було незаконним і існує судовий розгляд, в якому я маю великі шанси виграти. Не думаю, що хтось з іноземців погодиться обійняти цю посаду в такій ситуації".

Лікарчук вимагає через суд відновлення на посаді голови Митниці

Нагадаємо, Костянтин Лікарчук був звільнений з посади заступника голови ДФС 7 вересня.