ua en ru

У конкурсі на посаду гендиректора Донецької ОДТРК переміг Віктор Підлісний

У конкурсі на посаду гендиректора Донецької ОДТРК переміг Віктор Підлісний Фото: Держкомтелерадіо

Призначення на посаду відбудеться після погодження його кандидатури у Донецькій ОДА

У Державному комітеті телебачення і радіомовлення України відбулося відкрите засідання комісії з проведення конкурсного відбіру на посаду генерального директора Донецької держтелерадіокомпанії.За результатами конкурсного відбору переможцем визнано Віктора Олександровича Підлісного, повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

Як зазначається, наразі Підлісний виконує обов'язки генерального директора Донецької ОДТРК.

Повідомляється, що призначення Підлісного на посаду відбудеться після погодження його кандидатури у Донецькій обласній військово-цивільній адміністрації.

Віктор Підлісний свою роботу у ЗМІ розпочав 1978 року режисером у головній редакції радіомовлення для дітей та юнацтва Державного комітету ради Міністрів УРСР по телебаченню і радіомовленню. Згодом працював генеральним директором телерадіокомпанії "Терра-ВК", директором муніципальної телерадіокомпанії "Місто" (м. Київ). З березня 2015 року працює головним режисером, в.о. генерального директора компанії.

Конкурс проводився відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2008 року № 777 "Про проведення конкурсного відбору керівників суб'єктів господарювання державного сектору економіки".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Нацраду підозрюють у тиску на канали, які транслюють "112 Україна".