ua en ru

Конкурс на нового керівника аеропорту "Львів" провалився, - МІУ

Конкурс на нового керівника аеропорту "Львів" провалився, - МІУ Фото: Львівський аеропорт

Главу міжнародного аеропорту "Львів" визначать на новому конкурсі

Комісія Міністерства інфраструктури України для проведення конкурсного відбору керівників суб'єктів господарювання державного сектору економіки прийняла рішення звернутися до глави МІУ Андрія Пивоварського із пропозицією повторного оголошення конкурсу для ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького". Про це повідомили у прес-службі МІУ.

Як зазначається, 21 серпня відбулося засідання постійно діючої комісії Мінінфраструктури для проведення конкурсного відбору керівників держпідприємств, на якому розглядалися документи та презентації учасників конкурсу на посаду генерального директора міжнародного аеропорту "Львів".

Всього на конкурс подали заявки 13 кандидатів. За результатами розгляду пакетів документів комісія визначила, що тільки 7 з них відповідають кваліфікаційним вимогам.

"Після заслуховування конкурсних пропозицій учасників комісія прийняла рішення, що пропозиція одного кандидата може вважатися найкращою. Решту пропозиції було відхилено через те, що їх реалізація не забезпечує належну ефективність управління підприємством", - йдеться в повідомленні.

Враховуючи те, що львівський аеропорт - особливо важливе для економіки підприємство, за вимогами конкурсу кадрова комісія МІУ мала відібрати від двох до п'яти кращих кандидатів. "Оскільки найкращою визнано пропозицію лише одного учасника, комісія прийняла рішення звернутися до міністра інфраструктури Андрій Пивоварський із пропозицією повторно оголосити конкурс на керівника аеропорту", - зазначили у прес-службі.

Зазначимо, що наказ про старт проваленого конкурсу Мінінфраструктури видало 17 серпня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що аеропорти "Бориспіль" і "Львів" можуть передати в приватне управління.