ua en ru

Конфлікт на Святошино: активісти зносять огорожу за допомогою екскаватора

Конфлікт на Святошино: активісти зносять огорожу за допомогою екскаватора Фото: на будівництві на Святошино зносять паркан

Раніше в Нацполіції заявили, що ситуацію у Святошинському районі врегульовано

У Києві учасники конфлікту на Святошино, місцеві жителі і представники "Азова", використовуючи екскаватор будівельників, демонтують огорожу навколо проблемного будівництва. Про це повідомив "112 Україна".

"Зараз триває демонтаж огорож, споруджених забудовниками. Хвилин 10-15 тому місцеві мешканці разом з представниками "Азов" завели екскаватор, який належить будівельникам, і з його допомогою демонтують цю огорожу", - розповів кореспондент.

Також повідомляється, що на території будівництва перебували кілька автомобілів місцевих жителів і практично всі вони пошкоджені.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що у Києві представники громадянського корпусу "Азов" штурмують будівництво у Святошинському провулку.

Пізніше в Нацполіції заявили, що ситуація у Святошинському районі врегульована, на місці перебуває керівництво і ведуться переговори з учасниками протистояння.

Нагадаємо, глава Нацполіції Києва Андрій Крищенко повідомив, що в результаті конфлікту на Святошино троє людей отримали поранення, був затриманий один протестувальник.