ua en ru

Конференція Apple WWDC 2016: онлайн-трансляція презентації

Конференція Apple WWDC 2016: онлайн-трансляція презентації Фото: конференція Apple для розробників WWDC 2016

Провідний американський виробник комп'ютерної техніки Apple Inc проведе сьогодні конференцію для розробників WWDC 2016, головними темами якої стануть мобільна платформа iOS 10 для iPhone, iPad і iPod Touch, а також нова редакція операційної системи OS X 10.12, призначена для комп'ютерів iMac. РБК-Україна розпочне онлайн-трансляцію із презентації нових "яблучних" продуктів у виставковому комплексі Bill Graham Civic Auditorium в Сан-Франциско (Каліфорнія) о 19:30.

На офіційному сайті "яблучної" корпорації вже з'явилася сторінка з логотипом Всесвітньої конференції розробників. "Привіт, WWDC 2016. Приєднуйтесь до нас 13 червня в 10 a.m. PDT, щоб подивитися живу трансляцію презентації", - йдеться в повідомленні Apple. Початок конференції заплановано на 20:00.

Siri

Як повідомило напередодні видання The Wall Street Journal, головною темою щорічної конференції розробників WWDC на платформі Apple в Каліфорнії стане голосовий помічник для iPhone Siri. Зокрема, за даними джерел, "яблучна" компанія у вівторок 13 червня не тільки анонсує підтримку "Сірі" на iMac, але й відкриє доступ до голосового помічника для розробників.

Оновлення від Apple також отримають "операційки" tvOS і watchOS. Крім того, на конференції WWDC може бути анонсовано й нову версію ноутбука MacBook Pro, який оснастять біометричним датчиком Touch ID, новим процесором Intel Skylake і міні-екраном OLED над клавіатурою.

Нагадаємо, попередня презентація американської корпорації "Епл", на якій було офіційно представлено смартфони iPhone 6s і iPhone 6s Plus, відбулася в Bill Graham Civic Center Auditorium у Сан-Франциско 9 вересня 2015.