ua en ru

Комітет Кабміну схвалив фінплан Іллічівського порту з витратами понад 1 млрд грн

Комітет Кабміну схвалив фінплан Іллічівського порту з витратами понад 1 млрд грн Фото: Іллічівський порт

Документ направлений на розгляд Кабміну

Проект розпорядження Кабінету міністрів України "Про затвердження фінансового плану державного підприємства "Іллічівський морський торговельний порт" був схвалений на засіданні урядового комітету з питань розвитку інфраструктури і екологічної політики під головуванням віце-прем'єр-міністра України Валерія Вощевського. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Вощевського.

"Урядовий комітет підтримав фінплан Іллічівського порту, що забезпечує роботою понад 4 тис. осіб. Як мені повідомили, середньомісячна зарплата працівників зросла до 8 тис. грн", - заявив Вощевський.

Зокрема, згідно з проектом документа, у 2015 році підприємство планує отримати понад 1,6 млрд грн доходів, що в 2 рази більше від показника 2014 року. Разом з цим очікується, що витрати складуть більше 1 млрд грн.

Крім цього, згідно з проектом плану порт направить інвестиції на свою модернізацію. Зокрема, мова йде про облаштування майданчика для обробки списаних суден і металобрухту, побудові трьох індивідуальних котелень та закупівлі нового буксира.

Нагадаємо, раніше директор Іллічівського морського торговельного порту Юрій Крук був звільнений.