ua en ru

Командира бойовиків "Цигана" розстріляли в Донецьку

Командира бойовиків "Цигана" розстріляли в Донецьку Командир батальйону бойовиків "Міраж" Роман Возник на прізвисько "Циган"

У Донецьку вчора, 26 березня, застрелили командира батальйону бойовиків "Міраж" Романа Возника на прізвисько "Циган". Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр закордонних справ ДНР" Олександр Кофман.

"Я був на зустрічі, через півгодини після ефіру, коли мені подзвонили і повідомили, що машина в якій він їхав з дружиною, сином і двома охоронцями - розстріляна з синьою шевроле-лачетті на перехресті Челюскінців-Ватутіна. Роман і Грек (охоронець) загинули, Настя і син слава Богу не постраждали", - зазначив Кофман.

Я не знаю, как можно описать, что я сейчас чувствую...В самом начале моей деятельности, ко мне однажды пришел посетител...

Posted by Александр Кофман on 26 Март 2015 г.

Як повідомляють ЗМІ, до конфлікту на Донбасі "Циган" служив в підрозділі "Беркут", а навесні 2014 р. приєднався до сепаратистам.

Нагадаємо, 7 березня під Луганськом підірвали автомобіль, в якому їхав ватажок незаконного збройного формування "Привид" Олексій Мозговий. Він отримав легке поранення і контузію.