ua en ru

Коломойський: у Ахметова все гаразд, він страждає через футбол

Коломойський: у Ахметова все гаразд, він страждає через футбол Фото: Ігор Коломойський

Власник групи "Приват" продовжує спілкування з колегою по корпорації System Capital Management

Український бізнесмен, екс-голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський заявив, що продовжує спілкування з власником корпорації СКМ Рінатом Ахметовим. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Ігор Коломойський: про Порошенка, сусідів за списком Forbes, МАУ і "Укрнафту"".

"Тиждень тому востаннє розмовляли. Два рази. Все у нього гаразд. Він футболом захоплений. Страждає через футбол", - зазначив Коломойський.

Він також нагадав, що Ахметов виїхав не до Москви, а до Києва. "Для Ахметова важливо, де грає футбольний клуб "Шахтар". Він же міг теоретично з ДНР домовитися, а він грає десь на висілках, "у приймах". Його "Донбас Арена", це як його дитина. Він туди грошей поклав разів у десять більше, ніж я у "Дніпро". Ну, це вже питання підходу і прагматизму", - сказав власник групи "Приват".

При цьому Коломойський розповів про суть бесід з Ахметовим. "Особисто він (Рінат Ахметов, - ред.) мені не сказав, що йому робили непристойні пропозиції (продати активи, куплені у держави за часів Віктора Януковича, - ред.). Мені таких пропозицій не надходило - це те ж саме, що сунути два пальці в розетку", - сказав екс-губернатор.

Нагадаємо, Коломойський в березні 2014 р. виступав за призначення Ріната Ахметова головою Донецької ОДА.