ua en ru

Кобзон заявив, що йому плювати на критику у зв'язку з отриманням візи в Європу

Кобзон заявив, що йому плювати на критику у зв'язку з отриманням візи в Європу Фото: Йосип Кобзон

Кобзон підтвердив, що поїде на лікування до Італії

Депутат Держдуми Російської Федерації (РФ) Йосип Кобзон заявив, що його не цікавлять публікації в ЗМІ з приводу суперечності між його антизахідною позицією і виїздом на лікування за кордон. Про це пишуть російські ЗМІ.

"Плювати я хотів на ці публікації, особливо в жовтих ЗМІ", - заявив Кобзон.

Більше того, депутат зазначив, що він не користується інтернетом і "не читає бульварних видань", оскільки вважає публіковану в них інформацію "отруйною речовиною".

Разом з тим, Кобзон підтвердив, що поїде на лікування до Італії.

"Я дійсно отримав італійську національну візу, мені дозволили в'їхати в цю країну, де мені зроблять операцію", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Йосип Кобзон, незважаючи на санкції 9 вересня полетить на лікування до Євросоюзу. Сам народний артист повідомив, що це стало можливим завдяки Президенту РФ Володимиру Путіну.

Також в МЗС Німеччини пояснили, що режим санкцій ЄС передбачає можливість того, що країни-члени з міркувань невідкладної гуманітарної необхідності в окремих випадках роблять винятки з заборони на в'їзд. Тому Кобзон міг на законних підставах отримати дозвіл на в'їзд в одну з країн Євросоюзу.