ua en ru

Коаліція пропонує відмінити касові апарати для підприємців з доходом до 1 млн грн

Коаліція пропонує відмінити касові апарати для підприємців з доходом до 1 млн грн Фото: мітинг проти введення касових апаратів

Решта будуть зобов'язані встановити касові апарати

Рада коаліції за підсумками засідання пропонує дозволити встановлювати касові апарати підприємцям, річний дохід яких не перевищує 1 млн грн. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України Олег Ляшко.

"Зараз закінчився Рада коаліції. Домовилися про нижченаведене. Всі підприємці, незалежно від групи 2 або 3, у яких річний дохід до 1 мільйона гривень, касові апарати не встановлюють. Все, що вище - з касовими апаратами", - повідомив Ляшко.

Зараз закінчилася Рада коаліції. Домовилися про наступне. Усі підприємці, незалежно від групи 2 чи 3, у яких річний дохі...

Posted by Олег Ляшко on 30 Июнь 2015 г.

Він повідомив, що завтра, 1 липня, о 9:00 має відбутися засідання податкового комітету, де дані пропозиції будуть оформлені як закон, і згодом Верховна Рада України буде голосувати за ці пропозиції.

"Міністр фінансів Наталія Яресько теж погодилася із зазначеними пропозиціями. Можуть проблеми з МВФ, який дає нам кредити, але пані Яресько пообіцяла спробувати переконати їх", - сказав Ляшко.

Зазначимо, Рада коаліції зібрався на засідання за участю міністра фінансів Наталії Яресько та спікера Ради Володимир Гройсмана, щоб обговорити відстрочку введення касових апаратів для третьої групи підприємців з 1 липня 2015 р.

Нагадаємо, сьогодні в Києві під Верховною Радою України близько тисячі активістів влаштували протест проти введення касових апаратів для дрібних підприємців. Протестувальники вимагали відкласти це рішення.