ua en ru

Княжицький стверджує, що в момент інциденту в Камбоджі перебував у Києві

Народний депутат з фракції "Народного фронту" Микола Княжицький стверджує, що в момент інциденту в Камбоджі перебував у Києві. Про це заявила прес-служба телеканалу Еспресо.TV, що належить Княжицькому.

Як зазначається, 20 березня 2015 р. Княжицькому стало відомо, що на сайті Інтерполу з'явилася інформація про його розшук із звинуваченням у зґвалтуванні, що мало місце в Камбоджі. З цього приводу Княжицький направив запит до робочого апарату укрбюро Інтерполу.

Українське бюро надало наступну відповідь:

Княжицький стверджує, що в момент інциденту в Камбоджі перебував у Києві

"Прес-служба народного депутата заявляє, що дана інформація є наклепницькою та сфальсифікованою, оскільки у день, коли нібито відбувся цей злочин, Княжицький знаходився у Києві", - йдеться у повідомленні.

Прес-служба нардепа звертає увагу, що різниця з часом між Києвом та Пном-Пенем складає 5 годин. Час польоту від Києва до Пном-Пеня - 12 годин.

Прямого авіазв'язку між цими містами не існує. За даними прикордонної служби України, у цей час Княжицький знаходився в Україні.

Як зазначається, ввечері з 8 на 9 вересня 2011 р. Княжицький знаходився у Києві та вів телепрограму "Вечір з Миколою Княжицьким". Гостями телепрограми були Левко Лук'яненко, Микола Томенко, Мрідула Гош та інші. Програму подивилося 1,5 млн осіб.

Княжицький стверджує, що в момент інциденту в Камбоджі перебував у Києві

Нагадаємо, Княжицького оголошено в розшук Інтерполу.