ua en ru

Клімкін перебуває з візитом у Південній Кореї

Клімкін перебуває з візитом у Південній Кореї Фото: Павло Клімкін

В ході візиту Клімкін, зокрема, обговорить лібералізацію візового режиму

Міністр закордонних справ Павло Клімкін перебуває з візитом у Південній Кореї. Про це Клімкін повідомив у своєму Twitter.

"По дорозі в Республіку Корея. З нетерпінням чекаю продуктивних зустрічей. Азія важлива", - написав Клімкін.

Міністр зазначив, що ключовими питаннями його візиту є лібералізація візового режиму, високі технології та сільське господарство.

Як повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України, Клімкін пробуде в Кореї до 19 вересня. В ході візиту глави відомства заплановані зустрічі з міністром закордонних справ Республіки Корея Юн Бйонг Се, керівництвом парламенту, лідером правлячої партії, політологами та представниками бізнесу.

"Ключова увага буде приділятися актуальних питань українсько-корейського співробітництва, в тому числі, активізації політичних контактів і пошуку шляхів нарощування обсягів взаємодії в торговельно-економічній, науково-технічній, гуманітарній та інших сферах", - зазначили в міністерстві.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Павло Клімкін очолить українську делегацію для участі в роботі 70-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН. Також до складу делегації включено постійний представник України при ООН Юрій Сергєєв, призначений заступником її голови.