ua en ru

Кличко закликав ефективно розслідувати справу про замах на депутата Гладченка

Кличко закликав ефективно розслідувати справу про замах на депутата Гладченка Фото: Віталій Кличко

За наявною інформацією, було достатньо очевидців цього замаху

Мер Києва, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко звернувся до правоохоронних органів щодо ефективного розслідування справи про замах на депутата міської ради м. Славутич, керівника осередку партії "УДАР" у Славутичі Анатолія Гладченка. Про це повідомляє прес-служба "УДАРу".

"Я звертаюся до міліції та прокуратури з вимогою терміново знайти і притягнути до відповідальності винних осіб. Це неприпустимо, коли серед білого дня у місті стріляють в людей, які відстоюють демократичні цінності і намагаються самотужки боротися з бандитами, тобто фактично виконують роботу правоохоронців. За наявною інформацією, було достатньо очевидців цього замаху, які також назвали осіб, що його вчинили. Тож прошу силовиків оперативно і по гарячих слідах розслідувати цю справу і покарати винних", - сказав Кличко.

Нагадаємо, учора у Славутичі Київської області двічі вистрілили в обличчя депутата міської ради від партії "Удар" Анатолій Гладченка, депутат перебуває у важкому стані. Згідно інформації, наданої депутатом міськради Славутича Олександром Швецем, нападників було троє, двоє з яких брати Хачатряны Артем і Арман.