ua en ru

У Кличка пропонують киянам платити за комуналку онлайн

Сьогодні у столиці презентували оновлений сайт Комунального підприємства "Головний інформаційно-обчислювальний центр", де кожен киянин має можливість у кілька кліків оплатити житлово-комунальні послуги. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час презентації оновленого онлайн-ресурсу, яка відбулася в Центрі комунального сервісу у Святошинському районі столиці.

"Ми презентуємо модернізований ресурс із максимальними можливостями дистанційних сервісів. Зокрема, це особистий кабінет споживача, де можна переглянути власні рахунки за житлово-комунальні послуги, сплатити їх, переглянути попередні рахунки", - повідомив він.

Заступник голови КМДА зазначив, що міська влада працює над удосконаленням існуючих послуг для киян, аби вони мали можливість отримати максимальний сервіс, не виходячи з дому та не стоячи в чергах банківських відділень. На сайті КП "ГІОЦ" можна отримати усю необхідну правову інформацію, а також звернутися за онлайн-довідкою, розрахувати субсидію через онлайн-калькулятор, забезпечити оплату послуг та отримувати електронні повідомлення про надходження нових рахунків тощо.

Сайт КП "ГІОЦ" доступний за посиланням: www.gioc.kiev.ua. Оплатити житлово-комунальні послуги онлайн можна в рубриці "Сплатити комунальні послуги онлайн", попередньо зареєструвавшись в "Особистому кабінеті".