ua en ru

У Київській області продовжується гасіння 5 осередків тління торфу

У Київській області продовжується гасіння 5 осередків тління торфу Фото: тління торфу

Загальна площа тління торфу близько 19,2 га

У Київській області станом на ранок 10 листопада продовжується гасіння 5 локалізованих осередків тління торфу на загальній площі близько 19,2 га. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 7 годин у 4 районах Київської області здійснюється гасіння 5 локалізованих осередків тління торфу на загальній площі близько 19,2 га", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, осередки тління торфу знаходяться у Вишгородському районі: с. Савенки - 2,7 га, у Бородянському районі: с. Бабинці - 9 га, с. Берестянка - 3 га, у Іванківському районі: с. Олізарівка - 0,5 га та у Переяслав-Хмельницькому районі: с. Вовчків - 4 га.

Зазначається, що у цілодобовому режимі від ДСНС залучено 76 чоловік та 30 одиниць техніки.

"Радіаційний фон у м. Києві та Київській області знаходиться у межах норми та складає в середньому 14-13 мікрорентген на годину (безпечний рівень радіаційного фону до 30 мікрорентген на годину). Радіаційний фон у Зоні відчуження складає в середньому 23 мікрорентгени на годину (безпечний рівень радіаційного фону до 50 мікрорентген на годину)", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Київській області станом на ранок 9 листопада рятувальники продовжували гасити 5 осередків тління торфу.