ua en ru

У Київській області чоловік відкрив стрілянину в кафе, поранено 2 людини

У Київській області чоловік відкрив стрілянину в кафе, поранено 2 людини Фото: У Київській області сталася стрілянина

Стрілянина сталася в селі Крюківщина вчора ввечері

В одному з кафе в селі Крюківщина Києво-Святошинського району відвідувач відкрив стрілянину по людям і поранив двох чоловіків. Зараз постраждалі госпіталізовані в лікарню, а зловмисника працівники міліції затримали, передає прес-служба головного управління Міністерства внутрішніх справ у Київській області.

Зокрема, як з'ясували співробітники слідчо-оперативної групи міліції 27 липня близько 22.00 в одному з кафе Крюківщини двоє відвідувачів, перебуваючи в нетверезому стані, влаштували скандал і відмовилися платити рахунок.

"Щоб втихомирити чоловіків, офіціанти викликали на допомогу представників громадського формування. Однак їм не вдалося втихомирити розлючених клієнтів. Один з них вихопив з кишені зброю і почав стріляти по присутніх. В результаті стрілянини двоє людей отримали поранення", - зазначили в прес-службі.

Як повідомляється, потерпілими виявилися представник громадського формування і відвідувач. Зараз вони знаходяться в лікарні.

"Тут же в кафе "по гарячих слідах" працівники міліції затримали стрільця. Ним виявився 33-річний місцевий житель. Зброя, з якої стріляв підозрюваний - пристрій для відстрілу гумовими кулями - вилучено та направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС в Київській області", - йдеться в повідомленні.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією правопорушення за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Підкреслюється, що санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Правоохоронці з'ясовують причини, які штовхнули чоловіка на злочин. Досудове слідство триває.

Нагадаємо, раніше в Києві чоловік відкрив стрілянину після того, як йому зробили зауваження з приводу паркування автомобіля на тротуарі.