ua en ru

У Київській обл. невідомий обстріляв дітей, - МВС

У Київській обл. невідомий обстріляв дітей, - МВС Фото: у передмістях столиці

Інцидент стався на березі водойми поблизу Козина

У Київській області співробітники міліції Обухівського району встановлюють усі обставини стрілянини по дітях на березі водойми поблизу Козина. Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України в Київській обл.

"Вчора, 15 червня, опівдні до чергової частини Обухівського райвідділу міліції від столичного жителя надійшло повідомлення про те, що біля одного із садових товариств Козина невідома особа його 12-річному синові завдала тілесні ушкодження у вигляді синців", - йдеться в повідомленні.

Слідчо-оперативна група з'ясувала, що діти купалися на озері. Перепливли водойму на протилежний берег, щоб попірнати з пірсу. "У цей час почалася прицільна стрільба з огородженого домоволодіння по дітворі - невідома особа з невстановленого пристрою вцілила в одного із хлопчиків", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Співробітники міліції з'ясовують обставини події - хто здійснював постріли і з якого виду зброї, кому належить будинок, з якого стріляли, і законність розміщеної огорожі поблизу озера. Проводяться заходи щодо вилучення відеозапису з камери спостереження. Досудове слідство триває.

Нагадаємо, в середині квітня в Донецькій обл. через обстріл бойовиками Дзержинська постраждали два підлітки.