ua en ru

У Київський області учасник АТО підірвав себе гранатою

У Київський області учасник АТО підірвав себе гранатою Фото: у иївський області учасник АТО підірвав себе гранатою

Чоловік вирішив піти ж життя через сімейні проблеми

У Київський області учасник антитерористичної операції (АТО) підірвав себе гранатою. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Київській області.

Зазаначається, що місцевий житель виявив на кладовищі тіло невідомого чоловіка. Правоохоронці встановили особу загиблого: ним виявився 34-річний місцевий мешканець, який нещодавно повернувся із зони АТО. Поряд з тілом було виявлено фрагменти від гранати Ф-1 та чека від неї, мобільний телефон, пляшки з під спиртного та лимонаду.

Під час досудового слідства поліцейські встановили, що за мить до смерті чоловік розмовляв з колишньою дружиною, яка нещодавно розлучилася з ним. Він повідомив жінці, що збирається покінчити життя самогубством, після чого вона почула вибух.

З'ясувалося, що чоловік вирішив піти ж життя через сімейні проблеми. Він прийшов на кладовище, де попрощався з померлою дочкою, потім зателефонував колишній дружині і, повідомивши їй про свої наміри, підірвав себе гранатою Ф-1. У загиблого з колишньою дружиною залишилося двоє неповнолітніх дітей.

Зазначається, що за даним фактом слідчим відділом Києво-Святошинського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у грудні 2015 року у Запорізькій області застрелився військовий.