ua en ru

Київська міліція допитала близько 40 осіб після мітингу в Голосіївському районі

Київська міліція допитала близько 40 осіб після мітингу в Голосіївському районі Фото: мітинг у Голосіївському районі Києва

Ще дві людини затримані за вчинення кримінальних правопорушень

Міліція затримала близько 40 осіб у Голосіївському районі столиці, де ввечері 11 липня проходив мітинг проти забудови. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Києві.

Як повідомляється, 11 серпня о 19:30 біля будівництва в Голосіївському районі Києва почали збиратися незадоволені місцеві жителі. Пізніше близько 40 осіб перекрили рух транспорту по проспекту Голосіївському в напрямку станції метро "Голосіївська".

Близько 21:20 рух транспорту було відновлено.

"Після подій близько 40 громадян було доставлено до Голосіївського райуправління міліції, їх особи встановлені. Чоловіки допитані і відпущені. У них вилучено ряд предметів, які направлені для проведення експертизи", - повідомили в міліції.

Як зазначається, двох хлопців затримали в порядку ст. 208 КПК за скоєння кримінальних правопорушень. Проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, увечері 7 серпня в Голосіївському районі Києва активісти зламали паркан навколо забудови та перекрили дорогу.