ua en ru

Заарештований киянин, який взяв у заручники свого сина і погрожував влаштувати вибух

Заарештований киянин, який взяв у заручники свого сина і погрожував влаштувати вибух Фото: киянина, який взяв у заручники свого сина і погрожував влаштувати вибух, взято під варту

Під час обшуку правоохоронці знайшли майже 700 патронів різного калібру до стрілецької зброї, автомат Калашникова і 9 магазинів до нього

Киянина, який взяв у заручники свого сина і погрожував влаштувати вибух, взято під варту. Про це повідомляє прес-служба Прокуратури міста Києва.

Зазначається, що чоловік перебував у розшуку за скоєння тяжкого злочину, вчиненого із групою осіб у вересні минулого року.

"Маючи рішення суду на обшук квартири та затримання підозрюваного, міліціонери прийшли до помешкання, де він переховувався. Однак той зачинився всередині та не відпускав звідти свого 10-річного сина. Цей чоловік, який представлявся бійцем одного з добровольчих батальйонів, погрожував правоохоронцям застосувати вибуховий пристрій та зброю.
Перемовини з ним тривали 5 годин, після чого псевдобоєць відпустив дитину і був затриманий міліціонерами", йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що під час обшуку помешкання правоохоронці знайшли майже 700 патронів різного калібру до стрілецької зброї, автомат Калашникова і 9 магазинів до нього.

У повідомленні зазначено, що підозрюваному інкримінують ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю), ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Крім того, у зв'язку з подіями, що відбулися під час його затримання до ЄРДР внесено відомості за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) та за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України.

Нагадаємо, у Харківській обл. чоловік розстріляв двох людей і взяв заручників.