ua en ru

У Києві жінка-водій збила і вкусила поліцейських

У Києві жінка-водій збила і вкусила поліцейських Фото: поліція

Жінка скоїла наїзд на поліцейського, а при затриманні чинила опір

Київі вчора, 17 січня, жінка-водій скоїла наїзд на поліцейського. Про це йдеться в повідомленні на Facebook патрульної поліції України.

"Вчора в Києві, біля метро Дружби народів, увагу патрульних привернуло авто, яке припарковалось у смузі для руху громадського транспорту. Інспектор підійшов до водія, щоб зробити зауваження і перевірити документи. Однак жінка відреагувала жорстким відмовою, та скоїла наїзд на поліцейського - провізши його кілька метрів на капоті Hyundai Getz. Патрульний зіскочив з авто, проте отримав травми. З попереднім діагнозом забій лівого і правого колінного суглоба, ЗЧМТ, ЗТГК його госпіталізували в лікарню", - йдеться в повідомленні.

Після цього автомобіль почали переслідувати і заблокували на вулиці Бастіонній. Жінка, вийшовши з машини, намагалася втекти.

"Її швидко наздогнали, а під час спроби одягти наручники жінка не утихомиривалась і нецензурно висловлювалася і вкусила за руку патрульного. На місце події прибули слідчі. Жінка викликала собі швидку, посилаючись на "погане самопочуття". Її госпіталізували з попереднім діагнозом "гостра реакція на стрес", - відзначили в поліції.

Вчора в Києві, біля метро Дружби народів, увагу патрульних привернуло авто, що запаркувалося у смузі для руху громадсько...

Опубліковано Патрульна поліція України 17 січня 2016 р.

Варто відзначити, що вчора, 17 січня, патрульна поліція Дніпропетровська приступила до роботи.

"Сьогодні о 11:00 на фестивальному причалі в Дніпропетровську принесли присягу Україні нові патрульні поліцейські. 950 осіб, що пройшли жорсткий відбір з 8123 кандидатів. Конкурс пройшли 974 людини, змогли закінчити навчання - 950. З них - 23% дівчини, 86% - з вищою освітою, кожен десятий - учасник АТО", - у своєму Facebook повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Нагадаємо, вибухи в Києві, які відбулися 15 січня у Дніпровському районі, стали результатом конфлікту на незаконній забудові.