ua en ru

У Києві затриманий ще один боєць "Правого сектору"

У Києві затриманий ще один боєць "Правого сектору" Фото: боєць "Правого сектору"

У ДУК "Правий сектор" називають дане затримання переслідуванням

У Деснянському районі Києва за підозрою в скоєнні розбою р. Красноармійськ Донецької області затримано боєць "Правого сектора" з позивним "Людожер". Про це заявив боєць, спікер 13-го окремого батальйону ДУК "Правий сектор" Олексій Бик в ефірі "112 Україна".

В організації називають дане затримання переслідуванням.

Переслідування тільки починаються бійців ПС. Сьогодні прямо у Києві, в Деснянському районі затриманий один з бійців ПС з позивним "Людожер", я його добре знаю. Йому зараз інкримінують вчинення розбою, при цьому всьому, вчинення розбою в Красноармійську", - повідомив спікер батальйону.

За його словами, в Києві "Людожер" лікувався від травм, отриманих в зоні АТО.
"Людожер" в Києві лікував поранень, які отримав під Савур-могилою. Він лежав у госпіталі, є виписки з історії хвороби, дані про лікарів. Проте його без суду, без санкцій, без слідства, під'їхала міліція, поклала в машину, повезли у відділок і навіть не давали зустрітися з адвокатами, ні з побратимами", - заявив Бик.

Нагадаємо, 13 січня проти двох заарештованих бійців "Правого сектору "за участь в конфлікті на гірськолижному курорті Драгобрат поліція порушила 9 кримінальних справ за скоєні раніше злочини.