ua en ru

У Києві затримали п'яного "мінера" станції метро "Лук'янівська"

У Києві затримали п'яного "мінера" станції метро "Лук'янівська" Фото: станція "Лук'янівська"

Чоловікові загрожує до 6 років позбавлення волі

У Києві поліцейські вчора, 26 листопада 2015 року, затримали чоловіка, який в стані алкогольного сп'яніння повідомив про мінування станції метро "Лук'янівська". Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ НП України в місті Києві.

"Оперативники проводили заходи щодо встановлення особи правопорушника. За годину правоохоронці навідалися в гості до "мінеру" - 48-річному киянину, який проживає на Подолі. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. З його слів, раніше він вже відбував покарання в місцях позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до шести років ув'язнення.

Нагадаємо, повідомлення про замінування станції "Лук'янівська" надійшло вчора о 16:30. Правоохоронці відпрацювали названий об'єкт та прилеглу до нього територію. Інформація про вибухівку не підтвердилася.