ua en ru

У Києві затримали ґвалтівника

У Києві затримали ґвалтівника

Київська міліція за гарячими слідами затримала 27-річного громадянина Азербайджану, який зґвалтував і пограбував дівчину. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Києва.

"Завдяки злагодженим діям працівників прокуратури Дарницького району та правоохоронців по гарячих слідах затримали 27-річного громадянина Азербайджану, який зґвалтував і пограбував молоду дівчину", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що пізно ввечері до будинку дівчини прийшов малознайомий чоловік, якого вона кілька разів зустрічала раніше, і запропонував поспілкуватися на сходах у під'їзді. Вийшовши до нього, дівчина помітила, що чоловік знаходиться в нетверезому стані та поводиться агресивно. Вона спробувала повернутися в квартиру, однак він дістав ніж і почав залякувати. Молодий чоловік кілька разів вдарив дівчину по обличчю, а потім, коли вона перестала чинити опір, зґвалтував її. Після чого забрав у неї обручку та втік з місця злочину.

На наступний день дівчина звернулася в правоохоронні органи, однак ні імені, ні прізвища ґвалтівника вона не знала - ім'я, яким він представився, виявилося вигаданим.

За координації дій прокуратурою Дарницького району працівники районної міліції швидко встановили особу гвалтівника і місце його знаходження. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом), ч. 2 ст. 152 (зґвалтування), ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, в лютому в центрі Києва затримали серійного ґвалтівника.