ua en ru

У Києві вибухнув автомобіль, постраждав водій

У Києві вибухнув автомобіль, постраждав водій Фото: поліція

Водій сів за кермо автомобіля і натиснув на газ, після цього стався вибух

У Святошинському районі Києва на вулиці Ушакова, 1 сьогодні, 17 листопада, вибухнув автомобіль Lexus, в результаті чого постраждав водій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ НП у Києві.

"Близько 8:30 в чергову частину надійшло повідомлення про те, що під час руху вибухнув автомобіль. Як з'єднання з'ясували правоохоронці, водій сів за кермо і поїхав у справах. Чоловік зупинився пропустити автомобіль, і саме в цей момент пролунав вибух. У результаті водієві пошкодило ногу", - йдеться в повідомленні.

Потерпілим виявився 35-річний місцевий житель, наразі він госпіталізований. За попередньою інформацією лікарів, у нього відкритий перелом ноги.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 15 год. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Ужгороді в ніч на 13 листопада відбулося два вибухи - у приватному будинку і у дворі багатоповерхового будинку. Поліцією області відкрито 2 кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ (Умисне знищення або пошкодження майна)