ua en ru

У Києві на вихідних частково обмежать рух транспорту

У Києві на вихідних частково обмежать рух транспорту Фото: Софійська площа в Києві

У Києві на вихідних пройдуть два спортивних заходи, деякі вулиці міста будуть частково перекриті

У Києві на вихідних, 5-6 вересня, частково межують рух транспорту через проведення спортивних заходів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Так, у неділю заплановано проведення благодійної акції "Пробіг з вірою в серці", а також міжнародних велосоревнований "Київська Сотка". Проте, якщо ситуація з рівнем забруднення повітря в Києві не покращиться, міська влада буде рекомендувати організаторам утриматися від проведення спортивно-масових заходів.

Велозмагання "Київська Сотка" триватимуть з 9:00 до 15:00 за маршрутом: перехрестя вул. Миколи Ушакова та вул. Командарма Уборевича (Академмістечко) (старт) - вул. Миколи Ушакова - проспект Перемоги - Брест-Литовське шосе - с. Капітанівка - с. Забуччя - р. Ірпінь (окружна дорога, вул. Джерельна, вул. Університетська, вул. Соборна) - р. Буча (вул. Вокзальна, вул. Кірова) - смт. Ворзель (вул. Крупської, вул. 1-го Травня, вул. Карла Лібкнехта) - с. Михайлівка-Рубежівка - с. Червоне - гребля через Бучанское водосховище - с. Лісове - с. Мрія - с. Березівка - Брест-Литовське шосе - проспект Перемоги - парк Політехнічного інституту (фініш).

Крім того, у разі проведення благодійної акції "Пробіг з вірою в серці" перекриють рух транспорту з 9:00 до 13:00 за маршрутом проведення заходу: Софійська площа - вулиця Володимирська - вул. Богдана Хмельницького - вул. Хрещатик (навпроти Головного поштамту) і в зворотному напрямку. 5 вересня з 21:00 до 15:00 6 вересня (на період монтажу/демонтажу сценічних конструкцій), рух перекриють на Софійській площі.

Нагадаємо, на вулиці Борщагівській у Солом'янському районі Києва сьогодні, 4 вересня, відновили рух транспорту на двох смугах.