ua en ru

У Києві на вихідні перекриють рух по проспекту Перемоги

У Києві на вихідні перекриють рух по проспекту Перемоги Фото: перекриття пов'язано з виходом з ладу і необхідністю заміни газових засувок

18-20 вересня будуть відключені тролейбусні лінії по маршрутах №5 і №7

У Києві 19 і 20 вересня (субота і неділя) буде повністю перекрито рух по проспекту Перемоги біля Шулявського шляхопроводу. Про це йдеться у повідомленні Київської міської державної адміністрації.

"Протягом 19 і 20 вересня (субота і неділя) буде повністю перекрито рух по проспекту Перемоги біля Шулявського шляхопроводу. Рішення сьогодні прийняла Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій", - сказано в ньому.

Згідно з повідомленням, це пов'язано з виходом з ладу і необхідністю заміни газових засувок.

Крім того, з 16:00 18 вересня до 18:00 20 вересня будуть відключені тролейбусні лінії (маршрут №5 і №7).

Також заплановано припинення подачі газу підприємствам і організаціям, які потрапляють в зону проведення аварійних робіт.

"Враховуючи, що існує потенційна загроза виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру, ми ставимо вимогу до всіх профільних служб вжити заходів, щоб уникнути подальшого розвитку аварійної ситуації. Ми мобілізували всі ресурси і, сподіваюся, до вечора неділі, 20 вересня, завершимо всі відновлювальні роботи", - зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

На час проведення робіт буде забезпечено цілодобове чергування представників інженерних служб біля газових колодязів на вул. Перемоги, а також цілодобове чергування пожежного автомобіля.

Нагадаємо, в Києві до 4 жовтня частково буде обмежено рух по Південному мосту.