ua en ru

У Києві сьогодні слідкуватимуть за порядком більше 1,5 тис. правоохоронців

У Києві сьогодні слідкуватимуть за порядком більше 1,5 тис. правоохоронців Фото: У Києві сьогодні слідкуватимуть за порядком більше 1,5 тис. правоохоронців

В Києві сьогодні відбудеться матч між луганською "Зорею" і варшавською "Легією"

В Києві сьогодні, 20 серпня, у зв'язку із проведенням на стадіоні "Динамо" ім. В.Лобановського футбольного матчу між луганською "Зорею" і варшавською "Легією", більше 1600 працівників міліції, поліцейських, бійців Національної гвардії України та представників громадських формувань будуть забезпечувати охорону порядку. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в м. Києві.

"Відповідно до поданих заявок сьогодні у середмісті столиці проходитимуть заходи з масовою участю громадян. У зв'язку з цим столична міліція працюватиме у посиленому режимі по охороні громадського порядку. Для підтримання належного правопорядку в урядовому кварталі задіяно більше 1600 працівників міліції, поліцейських, бійців Національної гвардії України та представників громадських формувань", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, столичні правоохоронці звернулися до громадян - організаторів та учасників масових заходів - з проханням дотримуватися вимог чинного законодавства, не створювати конфліктних ситуацій та не піддаватися на можливі провокації.

Нагадаємо, сьогодні вночі в Києві сталася масова бійка футбольних фанатів. Відносини з'ясовували уболівальники столичного "Динамо" і варшавської "Легії".

Окрім того, у центрі Львова вчора ввечері, 19 серпня, близько 20.50 сталася бійка за участю польських ультрасів. Фанати "Легії" погано висловлювалися про Львів та його мешканців.