ua en ru

У Києві вночі в результаті підпалу згоріли 7 автомобілів, - МВС

У Києві вночі в результаті підпалу згоріли 7 автомобілів, - МВС Фото: МВС

За дві години у житловому масиві згоріло сім автомобілів, припаркованих біля будинків

У Києві в ЖМ "Лісовий" у ніч на 16 вересня в результаті підпалу згоріли 7 автомобілів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"Протягом ночі в чергову частину Деснянського районного управління міліції надійшло кілька повідомлень про загоряння машин. Всього вогнем пошкоджено сім транспортних засобів", - йдеться в повідомленні.

Перший виклик надійшов близько третьої години ночі. Чоловік повідомив, що по вулиці Мілютенка горить автомобіль, припаркований біля житлового будинку. На місце події терміново прибули рятувальники та міліція.

Як пізніше встановили правоохоронці, за дві години в житловому комплексі згоріло сім машин. Всі вони були припарковані біля під'їздів будинків. Рятувальники загасили полум'я, а потім фахівці ретельно оглянули всі пошкоджені автомобілі.

"За попередніми висновками фахівців, пожежі сталися в результаті занесення стороннього джерела запалювання. Правоохоронці виявили та вилучили залишки обвуглених речовин, в одному випадку - фрагменти пластикової пляшки", - розповіли в міліції.

Відомості про події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Міліція встановлює особи паліїв.

Нагадаємо, у Львові ввечері 15 вересня невідомі обстріляли автомобіль місцевої жительки, який був припаркований біля її будинку.