ua en ru

У Києві вночі сталися вибухи біля двох відділень "Ощадбанку Росії"

У Києві вночі сталися вибухи біля двох відділень "Ощадбанку Росії" Фото: вибух біля Ощадбанку Росії в Києві

В результаті вибуху незначно пошкоджені будівлі, проте ніхто не постраждав

У Києві в ніч на 22 червня сталися вибухи біля двох відділень одного зі столичних банків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"На початку другої години ночі у київську міліцію надійшло два виклику. Очевидці повідомляли про вибухи у Дарницькому та Оболонському районах", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, вибухи прогриміли біля відділень одного з банків у Дарницькому та Оболонському районах. За повідомленням користувачів соціальних мереж, вибухи сталися біля відділень "Ощадбанку Росії.

Выступлю фронтовым кореспондентом из Киева((Попытка подрыва отделения "Сбербанк России" на Куренёвке примерно в час ноч...

Posted by Дмитрий Витов on 21 Июнь 2015 г.

За даними міліції, від спрацювання невідомих предметів будівлі філій "Ощадбанку Росії" отримали незначні ушкодження. В результаті вибухової хвилі були пошкоджені вхідні двері, вікна, вивіска з назвою банку.

Жертв і постраждалих в результаті вибуху немає.

На місці подій працюють фахівці вибухотехнічної лабораторії. Правоохоронці опитують можливих свідків, оглядають прилеглу територію на наявність камер відеоспостереження.

На даний момент слідчими відділами Дарницького та Оболонського районних управлінь ГУМВС України в місті Києві вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень.

Нагадаємо, 2 квітня в Києві стався вибух біля Ощадбанку Росії. В результаті інциденту ніхто не постраждав.