ua en ru

У Києві мітингувальники перекрили проспект Бажана

У Києві мітингувальники перекрили проспект Бажана Фото: проспект Бажана в Києві

Вони вимагають, щоб міліція звільнила їх товаришів

У Києві мітингувальники проти забудови біля метро "Оскорки" в Дарницькому районі Києва перекрили проспект Миколи Бажана, передає кореспондент РБК-Україна.

Повністю зламавши паркан навколо скандальної забудови, активісти перекрили рух по проспекту Бажана спочатку тільки в напрямку Південного мосту, а пізніше і в обох напрямках.

Зазначимо, як повідомляє прес-служба міліції Києва, мітингувальники вимагають, щоб правоохоронці відпустили затриманих під час конфлікту на забудову.

"Активісти вимагають, щоб правоохоронці відпустили затриманих за протиправні дії навколо будівельного майданчика. Міліціонери проводять роз'яснювальну роботу з учасниками заходів з метою розблокування проїжджої частини і відновлення правопорядку", - повідомили в міліції.

Нагадаємо, сьогодні у Дарницькому районі Києва біля станції метро "Осокорки" невідомі знову встановили паркан навколо скандального земельної ділянки, на якій заплановано будівництво торгового центру.

Сьогодні ввечері близько 150-200 активістів прийшли на місце забудови, щоб розібрати паркан. Після цього почалися сутички між активістами та "титушками". Пізніше на місце події прибула міліція.

У бійці на "Оскорках" постраждали кілька десятків людей.

Міліція затримала 3 учасників протесту проти забудови на "Оскорках".