ua en ru

У Києві на Майдані виставлені зразки нових патрульних машин

У центрі Києва, на Майдані Незалежності, розміщені в цілях презентації патрульні автомобілі з новим дизайном маркування. Про це повідомили у прес-службі МВС України.

Кияни та гості міста зможуть в деталях ознайомитися з проектами дизайну патрульних авто і проголосувати за той зразок, який сподобався найбільше.
Автомобілі виставлені в центрі столиці, біля Головпоштамту. Кожен з громадян може в деталях ознайомитися з проектами дизайну патрульних авто і зробити свій вибір найкращого з них - шляхом голосування на офіційному веб-сайті МВС або бюлетенем безпосередньо біля автомобілів-зразків.

Нагадаємо, "Голосування симпатій" за вибором кращого зразка маркування автомобілів для нової патрульної служби триватиме тиждень - з 19 по 26 березня. Кожен бажаючий може оцінити моделі в натуральну величину і зробити вибір шляхом голосування на користь одного з варіантів концепту. Бюлетень для голосування можна отримати у супроводжуючих виставку співробітників МВС.

Раніше повідомлялося, що МВС розпочало розробку дизайну нових патрульних автомобілів. Згідно з планом глави відомства Арсена Авакова, МВС запровадить нову патрульну службу в містах-мільйонниках до кінця 2015 р.У Києві на Майдані виставлені зразки нових патрульних машин

У Києві на Майдані виставлені зразки нових патрульних машин

У Києві на Майдані виставлені зразки нових патрульних машин

(Джерело фото: Twitter/@MVS_UA)