ua en ru

У Києві директор лялькового театру убив сокирою чоловіка

У Києві директор лялькового театру убив сокирою чоловіка МВС Київ

У Дніпровському районі Києва сьогодні, 10 квітня, був виявлений труп чоловіка з численними тілесними ушкодженнями в області голови і шиї, неподалік від місця злочину міліція затримала чоловіка з сокирою. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"О 16:39 у чергову частину Дніпровського районного управління столичної міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Луначарського виявлено труп чоловіка. Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група встановила особу померлого, ним виявився місцевий житель 1963 року народження. У потерпілого були численні тілесні ушкодження в області голови та шиї", - йдеться в повідомленні.

Неподалік від місця скоєння злочину на вулиці міліція побачила чоловіка з сокирою в руках, який при вигляді співробітників МВС почав тікати.

"В присутності понятих у нього були вилучені речові докази, які вказують на причетність його до скоєння даного злочину. Та й сам зловмисник зізнався у вбивстві", - розповідає прес-служба київської міліції.

При цьому, як повідомили РБК-Україна в правоохоронних органах, затриманий виявився директором лялькового театру.У Києві директор лялькового театру убив сокирою чоловікаСлідчим відділом Дніпровського районного управління столичної міліції розпочато кримінальне провадження за статтею 115 КК України (умисне вбивство). Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Нагадаємо, 1 квітня в Києві невідомі вистрілили в спину одного з керівників внз, коли він заходив у ліфт у своєму будинку.