ua en ru

У Києві автобус з 30 студентами врізався в електроопору, є постраждалі, - МВС

У Києві автобус з 30 студентами врізався в електроопору, є постраждалі, - МВС Фото: ДТП в Києві

В ДТП потрапив автобус зі студентами київського вузу, чотири людини госпіталізовано

У Києві сьогодні, 3 вересня, автобус з 30 студентами врізався в електроопору, внаслідок чого чотири людини доставлені в лікарню з травмами. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"Сьогодні близько 17:00 в чергову частину столичної міліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю автобуса на проспекті Голосіївському. В салоні транспортного засобу перебувало близько 30 осіб, студентів одного зі столичних вузів. В результаті ДТП чотири людини з тілесними ушкодженнями (попередньо неважкими) доставлені в лікарню", - йдеться в повідомленні.

На місці події працюють співробітники поліції і слідчо-оперативна група. Відомо, що автобус врізався в електроопору. Причини і обставини ДТП зі студентами в Києві будуть встановлені під час слідства.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 2 вересня у Запоріжжі зіткнулися маршрутне таксі і вантажний автомобіль, в результаті чого 11 пасажирів отримали травми.