ua en ru

"Київавтодор" має намір евакуювати транспорт, який заважає прибиранню снігу

"Київавтодор" має намір евакуювати транспорт, який заважає прибиранню снігу Фото: у Києві взимку мають намір евакуювати транспорт, що заважає

Також планується ввести правила стоянки автомобілів по парним і непарним числам по різні сторони вулиць

Комунальна корпорація "Київавтодор" взимку для прискорення снігоочисних робіт має наміру прибирати транспорт, що заважає, з дороги за допомогою евакуаторів. Про це сьогодні в ході прямої телефонної лінії повідомив генеральний директор КК "Київавтодор" Олександр Густелев, передає кореспондент РБК-Україна.

"За підтримки патрульної поліції будуть викликатися евакуатори в місця скупчення транспорту, місця неправильної стоянки, і транспорт буде евакуюватися для того, щоб забезпечити швидку роботу спецтехніки", - сказав він.

Густелев також зазначив, що з метою прискорення робіт з розчищення доріг від снігу планується ввести правила стоянки автомобілів по парним і непарним чмслам по різні сторони вулиць.

Нагадаємо, у "Київавтодорі" заявили, що не мають наміру закуповувати спеціальні реагенти для розчищення доріг від снігу.

Раніше у Комунальному підприємстві також заявили про готовність 310 одиниць снігоприбиральної техніки до зимового періоду.